in a gentle way, you can shake the world

consultancy

Consultancy door Mental Capital is sterk gericht op het initiëren van verander- en verbeterprocessen binnen een organisatie.  We zijn betrokken bij zowel de analyse van de huidige situatie als het ontwerpen van nieuwe strategieën, structuren en processen.

Tijdens een consultancy project werkt een Mental Capital consultant vaak samen met jouw mensen. Wij zien elke keer weer dat dit de betrokkenheid van medewerkers vergroot. Dit is belangrijk omdat jouw medewerkers de sleutel zijn tot een succesvolle implementatie en de verandering moeten dragen ook als de consultant weer vertrokken is.

De consultants van Mental Capital komen uit zowel het bedrijfsleven als de non-profit sector. Allemaal hebben ze ervaring met organisatieverandering en wat dit doet met mensen en processen.

Om verandering nog beter te ondersteunen kunt je gebruik maken van training –en coaching mogelijkheden door Mental Capital. Hierbij bereiden wij jouw medewerkers goed voor op de nieuwe situatie en waar nodig verbeteren we vaardigheden.

Elk consultancytraject is uniek, ongeacht de omvang, en begint altijd met een vrijblijvend gesprek waarin we samen de scope van jouw project bespreken.

Interesse in een vrijblijvend gesprek? 
Vul dit formulier in of bel ons.

Kijk hier voor informatie over coaching in familiebedrijven.