kennismakingsgesprek

Een kennismakingsgesprek met je personal development consultant - coach - trainer in je persoonlijk ontwikkelingsproces of een bedrijfsmatig ontwikkelproces (een inventarisatie voor een incompany training, een burn-out coachingstraject) is heel verstandig. Er zijn vele aanbieders op de markt. De ene trainer, coach, is de andere niet. Realiseer dat als je een klik hebt met je trainer/coach, dat jouw veranderproces vele malen sneller en effectiever is.

Vandaar de mogelijkheid om, vrijblijvend, een kennismakingsgesprek te voeren met je coach/trainer van Mental Capital. Dit kan op locatie in Purmerend of online. Tijdens ons gesprek krijg je een goede indruk wat Mental Capital voor je toevoegt qua coaching of training, of welke organisatieverandering bij jouw organisatie past. Zodat je de juiste keuze maakt waar het veranderproces start. Voor het gesprek reserveren we 30 tot 60 minuten.

Voor het maken van een kennismakingsafspraak voor coaching of training, kun je het formulier invullen of je kunt ons ook bereiken op 06 - 43 99 15 50.

Kijk hier wie is jouw coach van Mental Capital.