kennismakingsgesprek

Een kennismakingsgesprek met je personal development consultant - coach - trainer in het begin van je persoonlijk ontwikkelingsproces of een bedrijfsmatig ontwikkelproces (een inventarisatie voor een incompany training, een burn-out coachingstraject) is heel verstandig. Er zijn vele aanbieders op de markt. De ene trainer, coach, is de andere niet. Realiseer dat als je een klik hebt met je trainer, coach, dat het veranderproces wat je voor ogen hebt vele malen sneller en effectiever is.

Vandaar dat het mogelijk is om, vrijblijvend, een kennismakingsgesprek te maken met een coaches en/of trainers van Mental Capital. Dit kan op locatie in Purmerend of wij komen bij jou langs. Tijdens het gesprek krijg je een goede indruk wat Mental Capital je persoonlijk kan brengen (qua coaching of training) welke organisatieverandering bij jouw organisatie past en je kun jouw vragen stellen. Zodat je de juiste keuze maakt waar het veranderproces start. Voor het gesprek reserveren we 30 tot 60 minuten.

Voor het maken van een kennismakingsafspraak voor coaching of training, kun je het formulier invullen of je kunt ons ook bereiken op 06 - 43 99 15 50.

Kijk hier voor informatie over publieke referenties van Mental Capital.