a year from now, you wish you have started today

coaching

De essentie van coaching is het creëren van inzicht en daar waar nodig het faciliteren van verandering. Soms uit pure noodzaak. Je ervaart een gebrek aan overzicht of inspiratie. Een medewerker of team loopt vast. Maar coaching vindt ook plaats om continue het beste uit jezelf, je team of organisatie te halen. 

Wat je vertrekpunt ook is, er is altijd sprake van een proces en de coach is degene die dit proces begeleidt. Een goede coach luistert, durft ongemakkelijke vragen te stellen, creëert inzichten en discrepantie. Een goede coach beschikt te allen tijde over (zelf) kennis, ervaring, en een enorme dosis energie. Coaching van Mental Capital wordt uitgevoerd door een professional. De coach van Mental Capital beschikt over ervaring in het bedrijfsleven, non-profit sector en de nodige levenservaring. Kortom, niks menselijks is ons vreemd.

De specialisaties qua coaching liggen in dynamiek, persoonlijk leiderschap, leren kennen van je valkuilen en gedrag en communicatie. Zowel bij het individu binnen een groep (team, gezin/familie, afdeling). Van individuele coaching zoals: life coaching, leiderschapscoaching en loopbaancoaching tot coaching voor groepen zoals teamcoaching.

Elk coachingstraject is uniek, ongeacht de omvang, en begint altijd met een vrijblijvend gesprek waarin we samen de coaching doelstellingen helder krijgen.

Interesse in een vrijblijvend gesprek?
Vul dit formulier in of bel ons.

Kijk hier voor informatie over loopbaancoaching.