a year from now, you wish you have started today

coaching

De essentie van coaching is het creëren van inzicht en daar waar nodig het faciliteren van verandering. Soms uit pure noodzaak. Je ervaart een gebrek aan overzicht of inspiratie, of een medewerker of team loopt vast. Soms ook vanuit de wens om continue het beste uit jezelf, je team of organisatie te halen. 

Wat je vertrekpunt ook is, er is altijd sprake van een proces en de coach is degene die dit proces begeleidt. Een goede coach luistert, durft ongemakkelijke vragen te stellen, creëert inzichten en vergezichten. Een goede coach beschikt te allen tijde over (zelf) kennis, ervaring, en een enorme dosis energie. Elke coaching door Mental Capital wordt uitgevoerd door een professional. Coaches van Mental Capital komen uit zowel het bedrijfsleven als de non-profit sector en beschikken naast zakelijke ervaring ook over de nodige levenservaring. Kortom, niks menselijks is ons vreemd.

De coaches van Mental Capital worden ingezet op verschillende coaching trajecten. Van individuele coaching zoals: business coachinglife coaching, leiderschapscoaching en loopbaancoaching tot coaching voor groepen zoals teamcoaching.

Elk coachingstraject is uniek, ongeacht de omvang, en begint altijd met een vrijblijvend gesprek waarin we samen de coaching doelstellingen helder krijgen.

Interesse in een vrijblijvend gesprek?
Vul dit formulier in of bel ons.

Kijk hier voor informatie over loopbaancoaching.