the time is always right, to do what is right

trainingen

De trainingen van Mental Capital zijn gericht op het verbeteren van vaardigheden van medewerkers.  Met hun verbeterde vaardigheden worden de medewerkers effectiever en efficiënter, zowel binnen de organisatie als daarbuiten. Daarnaast zien we dat de medewerker tevredenheid positief hierdoor beïnvloedt wordt. “Happy people are more succesfull”.

Vaak hebben bedrijven of organisaties specifieke uitdagingen. Mental Capital maakt daarom ook veel tailormade trainingen die aansluiten bij een specifieke behoefte. Veelal worden de trainingen gegeven in groepsverband maar we bieden ook de mogelijkheid dit op individuele basis te doen.

Trainen is vaak hard werken in groepsverband. Soms is dit spannend omdat je geconfronteerd wordt met je verbeterpunten. De ervaren trainers van Mental Capital zorgen dan ook altijd voor een veilige omgeving. Hierbij zijn respect, luisteren naar elkaar en elkaar helpen belangrijke uitgangspunten.

Het trainen van een specifieke vaardigheid doen wij veelal middels verschillende werkvormen. Door onze opdrachten, rollenspellen, presentaties en groepsgesprekken wordt er veel geoefend met de lesstof en dus het geleerde gelijk in de praktijk gebracht.

Een training afstemmen op uw trainingsbehoefte is veelal maatwerk en begint altijd met een vrijblijvend gesprek waarin we samen de trainingsdoelstellingen helder krijgen.

Interesse in een vrijblijvend gesprek? 
Vul dit formulier in of bel ons.

Kijk hier voor informatie over de training team effectiviteit.