Coaching

 

 

Coaching is een uitkomst als je jouw gedachten, gevoelens op een rij wil zetten, overzicht creëren, geen inspiratie meer hebt, vastgelopen bent. Vaak start het veranderproces pas als je ongenoegen ervaart. Dit gevoel van ongenoegen zorgt ervoor dat je in actie komt. Je wilt iets anders. Echter wat wil je veranderen? Hoe ga je dat doen? Hoe komt het dat je vastloopt? Dan is het tijd om te sparren met een ervaren coach.

Door ongenoegen, pijn, verandert een mens. Dit is de blauwdruk van gedragsverandering, inzicht. Maar het is wel noodzakelijk dat je in dit veranderproces steun ervaart, uitgedaagd wordt, gespiegeld wordt, uit je comfortzone gehaald wordt. Dat kan iedereen zijn die je vertrouwt. Maar het is noodzakelijk om dit proces met een professionele coach te doorlopen. Een coach die je gedragspatronen doorziet, je triggert en je doeltreffend kan coachen binnen jouw vraagstuk.

Reden waarom mensen kiezen voor persoonlijke coaching kan te maken hebben met een opgebrand gevoel, emotioneel uitgeput zijn, geen keuzes kunnen maken, teleurgesteld zijn, burn-out, hoge werkdruk, je anders moeten presenteren dan dat je je voelt, stress, overspannen zijn, uitgeput, geen ideeën meer, niet meer kunnen genieten, etc.

Maar coaching kan ook ingezet worden om persoonlijk leiderschap uit te bouwen, doelen bewust te maken én bereiken of om bewuster verbaal en non-verbaal te communiceren. Om positieve zaken te versterken, verankeren is een professionele coach van belang.

Coaching geeft je richting in jouw specifiek veranderproces, zowel in je werkleven als in je privéleven.

Hoe & waar

Coachsessies zijn individueel en kunnen op je eigen locatie plaatsvinden. Maar beter is om dit off-site te doen. De ervaring leert dat dit meer inspiratie met zich meebrengt.

Kosten 

Executieve coaching per sessie € 350,00 per uur.

Sessieduur is 45 minuten, 15 minuten zijn gereserveerd voor verslaglegging.
Kosten zijn exclusief reiskosten, exclusief reistijd, exclusief BTW. 

Additioneel

Accommodatie, catering.

 

Kijk hier voor informatie over persoonlijke kracht & passie.