Persoonlijke coaching

 

 

Persoonlijke coaching is een uitkomst als je jouw gedachten, gevoelens op een rij wil zetten, overzicht creëren. Vaak start het veranderproces bij jezelf als je een bepaald ongenoegen ervaart. Dit gevoel van ongenoegen zorgt ervoor dat je in actie komt voor jezelf. Je wil iets anders, veranderen! 

Het is de blauwdruk van de mens door te leren, veranderen, door ongenoegen, pijn. Maar het is wel noodzakelijk dat je in dit proces steun ervaart, uitgedaagd wordt, gespiegeld wordt, uit je comfortzone komt op een veilige manier. Dat kan iedereen zijn die je vertrouwt. Maar dit is vaak fijn om dit met een professional te doen die je gedragsproces snel doorziet, en je doeltreffend kan coachen.

Reden waarom mensen kiezen voor persoonlijke coaching kan soms te maken hebben met een opgebrand gevoel, emotioneel uitgeput zijn, geen keuzes kunnen maken, teleurgesteld zijn, burn-out, hoge werkdruk, je anders moeten presenteren dan je je voelt, stress, overspannen zijn, uitgeput, etc.

Maar ook om persoonlijk leiderschap uit te bouwen, doelen bewust uitzetten en bereiken of om bewuster verbaal en non-verbaal te communiceren

Persoonlijke coaching geeft je richting in jouw specifiek veranderproces, zowel in je werkleven als je privéleven.

Hoe & waar

Persoonlijke coachsessies zijn individueel en kunnen op je eigen locatie plaatsvinden, maar beter is om dit off-site te doen. 

Kosten 

Persoonlijke coachkosten per sessie € 125,00. Sessie duur is 60 minuten, waarvan 15 minuten zijn gereserveerd voor verslaglegging.
Kosten zijn exclusief reiskosten, exclusief reistijd, exclusief BTW.

Additioneel

Accommodatie, catering.

Kijk hier voor informatie over persoonlijke kracht & passie.